Travel retail-produkter i toppklass

Bolivs kan erbjuda er en komplett uppsättning av konfektyr inom travel retail. Vi erbjuder en mängd olika produkter från de mest kända varumärkena på marknaden. Vi har nyheterna, vi har säsongsprodukterna för exempelivs påsken och julen, leksaker, presentaskar med mera. Allt för att era kunder ska känna att de får vad de vill ha och lite till just hos dig. Bolivs har travel retail-produkter i toppklass!

Vi har också möjlighet att hjälpa dig med attraktiva produktställ för att ge bästa möjliga exponering. Kontakta oss för att få hjälp med att välja ut rätt produktmix. Här ser ni också exempel på produkter vi kan erbjuda er.

Välkända varumärken

Bolivs började 1963 och redan då med kända varumärken. Det gör oss till en av de äldsta grossisterna i branschen, en klar trygghet! Samtidigt är vi en modern aktör som förstår vad våra kunder behöver och värdesätter. Därför står vi aldrig stilla utan ser kontinuerligt över vårt sortiment och fyller det med nyheter och produkter som konsumenterna och ni som kund verkligen vill ha. Under årtionden har Bolivs fyllt på med nya varumärken, utvecklat samarbetet med dessa och har idag en stark position hos våra leverantörer vilket kommer er tillgodo. Våra leverantörer värdesätter vårt oberoende och vårt sätt att arbeta med deras produkter och med er som kunder. Med Bolivs som leverantör och partner så säkerställer ni ett populärt och konkurrenskraftigt travel retail-sortiment som möter kundernas behov och som bygger din affär. Vi samarbetar och har inköpsavtal med alla de större producenterna. Bolivs är också nyfikna, orädda och snabba vilket innebär att vi ofta kan erbjuda spännande kampanjer. Vad kan vi hjälpa er med? Kontakta oss så ordnar vi en bra lösning för er!

Kontakta oss!

Vårt erbjudande

Utöver ett komplett sortiment av travelretail produkter så finns även en hel del annan konfektyr som vi erbjuder och säljer mycket av. Även här från starka kända varumärken och med fantastiska möjligheter för er att bredda ert erbjudande ytterligare. Vi har förutom konfektyr även snacks, dryck och tobak. Kontakta oss för mer information och beställningar!

Oberoende, en stor fördel för er

Bolivs är en leverantörsoberoende grossist, vilket innebär att du alltid kan kontakta Bolivs för era behov. Vår affärsidé bygger på att tillsammans med er och våra leverantörer skapa konsumentvärde och utveckla vår gemensamma affär. För dig som kund till Bolivs innebär det möjligheter att påverka val av leverantör, produkter, kampanjer och annat. Hela vårt driv ligger i att förse er med bästa möjliga service, snabba leveranser, med rätt produkter och till konkurrenskraftiga priser. Allt för att du ska kunna nå ut till din marknad med ett brett och konkurrenskraftigt utbud.